Våra tjänster

Datorer & tillbehör

Hos oss på Jeloin Data hittar du det senaste inom datorer och dess tillbehör. Vi uppdaterar hela tiden vårat utbud för att ligga i framkant och för att kunna erbjuda det kunden söker.

Larm & kameror

För inbrottslarm så använder vi oss av Teletec:s produkter som är marknadsledande inom detta område.
Vi utför installationer hos er i både hemmiljö och företagslokaler. Vi är självklart polisgodkända för larminstallationer.

Videokonferenser

Vi erbjuder branschens mest omfattande totallösning för videokommunikation i HD. Vare sig ni väljer att börja med två videosystem eller implementerar videokommunikation i hela organisationen har vi de produkter ni behöver för att lösningen ska kunna växa i takt med verksamhetens behov. Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan erbjuda inom detta område. Vi hyr även ut utrustning för detta.

Moln & Hostingtjänster

Jeloin Data erbjuder ett stort urval av moln och hostingtjänster.  Så som Remote Desktop, Mail, Serverhosting, Offsite Backup med mera. Vi erbjuder även specialiserade lösningar beroende på dina behov.

Programvaror & Utbildning

Jeloin är auktoriserad återförsäljare på Visma SPCS produkter.
Vi kan hjälpa dig som kund att hitta rätt program för administrativ hantering och lönebearbetning.

Service & Support

Vi löser dina datorproblem! Vi reparerar alla datorfabrikat och kringutrustningar snabbt i våran kvalificerade verkstad. Har ni ej möjlighet att lämna datorn själv erbjuder vi hämtning och utkörning. Vi arbetar kontinuerligt för att kunna möta våra kunders olika servicebehov t.ex genom att erbjuda snabborder till dig som måste få din service påbörjad omedelbart.
Välkommen in!

Installationer

Jeloin börjar vanligt vis med en analys av behov innan vi påbörjar projekt. Detta för att säkerställa en bra lösning utan onödiga extra kostnader. Vid trådlösa nätverk så använder vi oss av avancerad mjukvara för att göra en föranalys. Detta förhindrar döda wifi punkter, och minskar risk för kollision av kanaler och ökar möjligheten att få ett riktigt stabilt wifi nätverk.

Fordonsinstallationer

Vi utför alla typer av fordonsinstallationer i vår 330m² stora monteringshall på Nålvägen 5. Vi har ett nära samarbete med bilfirmorna i Skellefteå vad gäller fordonspåbyggnad/installationer. Vi installerar fordonsinredningar, alkolås, blixtljusramper, backkameror, bilstereo med mera. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra just för DIG.