Vi tar Gaming på allvar!

Här på Jeloin så hjälper vi dig mer än gärna med allt från att bygga en värsting spel-maskin till att fundera ut vilken musmatta som passar dig bäst. Tillsammans tar vi reda på ditt behov och kommer på så sätt fram till vad som passar just dig bäst. Vi bygger din speldator som just du vill ha den och vi säljer även färdiga paket. Vi har även ett stort sortiment på tillbehör, gamingstolar etc.

GAMING

100%

Kundanpassning

100%

Tillbehör

100%

Alla datorer som vi säljer eller bygger lägger våra duktiga tekniker en personlig touch på och installerar upp och ser så den funkar som avsett. Och självklart kan du ringa eller komma in till oss även efter köp om du behöver råd eller hjälp.

De senaste produkterna

100%

Kunskap

100%

Vi tar Gaming på allvar

100%

Stor kunskap!

Många av våra tekniker har ett stort spelintresse och vi älskar att nörda ner sig i hårdvaran.  Vi började spelkarriären så långt tillbaks som före Commodore 64, och har gjort allt från att sätta upp LAN med Amiga till sätta upp lite större LAN alldeles i början av E-sportens födelse, med spel som Counter-Strike 1.3beta och Quake 1. Detta medför att vi har en stor kunskap inom Gaming och kan därför hjälpa dig som kund att hitta rätt.

Vi tar gaming på allvar.

Välkommen till oss på Jeloin!