Välkommen till oss på Jeloin

Butikens öppettider

Måndag – Torsdag: 09.00 – 17.30
Fredag : 09.00 – 17.00

Lunchstängt mellan 11.30 – 12.30

Lördag och Söndag stängt

Det här är Jeloin

I vår butik i Tipshuset har vi ett stort sortiment av datorer, skärmar, skrivare och andra tillbehör. Vi har även ett omfattande urval av komponenter såsom hårddiskar, ramminnen, moderkort och grafikkort. Vi är även återförsäljare till bla Canalplus. Vår kompetenta personal kan ge råd och tips om vad så är lämpliga val av utrustning. Vi utgår alltid ifrån kundens behov och anstränger oss för att få nöjda kunder som har en fungerande helhetslösning.

På Nålvägen 5 utför vi alla typer av fordonsinstallationer. Vi installerar fordonsinredningar, alkolås, blixtljusramper, backkameror, bilstereo med mera. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra just för DIG.

Välkommen till oss på Jeloin!

Våran butik och kontor på Tipshuset, Anderstorp 2.

Datorer & tillbehör

Hos oss på Jeloin Data hittar du det senaste inom datorer och dess tillbehör. Vi uppdaterar hela tiden vårat utbud för att ligga i framkant och för att kunna erbjuda det kunden söker.

Larm & kameror

För inbrottslarm så använder vi oss av Teletec:s produkter som är marknadsledande inom detta område.
Vi utför installationer hos er i både hemmiljö och företagslokaler. Vi är självklart polisgodkända för larminstallationer.

Videokonferenser

Vi erbjuder branschens mest omfattande totallösning för videokommunikation i HD. Vare sig ni väljer att börja med två videosystem eller implementerar videokommunikation i hela organisationen har vi de produkter ni behöver för att lösningen ska kunna växa i takt med verksamhetens behov. Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan erbjuda inom detta område. Vi hyr även ut utrustning för detta.

Moln & Hostingtjänster

Jeloin Data erbjuder ett stort urval av moln och hostingtjänster.  Så som Remote Desktop, Mail, Serverhosting, Offsite Backup med mera. Vi erbjuder även specialiserade lösningar beroende på dina behov.

Programvaror & Utbildning

Jeloin är auktoriserad återförsäljare på Visma SPCS produkter.
Vi kan hjälpa dig som kund att hitta rätt program för administrativ hantering och lönebearbetning.

Service & Support

Vi löser dina datorproblem! Vi reparerar alla datorfabrikat och kringutrustningar snabbt i våran kvalificerade verkstad. Har ni ej möjlighet att lämna datorn själv erbjuder vi hämtning och utkörning. Vi arbetar kontinuerligt för att kunna möta våra kunders olika servicebehov t.ex genom att erbjuda snabborder till dig som måste få din service påbörjad omedelbart.
Välkommen in!

Installationer

Jeloin börjar vanligt vis med en analys av behov innan vi påbörjar projekt. Detta för att säkerställa en bra lösning utan onödiga extra kostnader. Vid trådlösa nätverk så använder vi oss av avancerad mjukvara för att göra en föranalys. Detta förhindrar döda wifi punkter, och minskar risk för kollision av kanaler och ökar möjligheten att få ett riktigt stabilt wifi nätverk.

Jeloin Data

Jeloin Data AB startade som en avknoppning från IUC, Industriellt Utvecklingscentrum den 1 april 1997.
Vi är för närvarande 9 anställda. Våra kunder är till 80% företag och resterande är butiksförsäljning och privatpersoner.
Vi har alltid en hög ambition att ge kunden god service och trevligt bemötande.
Personalen är certifierad hos Microsoft, HP, Intel, Visma med flera vilket borgar för säkra leveranser och installationer. Vi har samarbetsavtal med de flesta stora leverantörer inom branschen.

Lösningar för alla

Vi på Jeloin Data löser både stora företag och privatpersoners problem. Vi utför allt från stora helhetslösningar till att hjälpa någon med små data problem. Har du någonting du behöver hjälp med? Kontakta oss så diskuterar vi vad vi kan göra för att hjälpa just dig på bästa sätt.

Vi brinner för kvalité

Alkolås

Jeloin Data är certifierad återförsäljare och serviceverkstad för Canada-tillverkade Alcolock. Vi har godkänd utrustning för att klara de krav som ställs vid installation, kalibrering och service utav alkolåsen samt för de program som länsstyrelsen har för villkorade körkort.

Servrar

Vi säljer och installerar färdiga lösningar från HP, IBM, Lenovo och SuperMicro, samt bygger kundanpassade servrar med produkter ur SuperMicros sortiment.

Nätverk

En av de största fördelarna med ett nätverk är möjligheten att dela dokument, multimedia, skrivare med mera. Som bolag kanske du vill dela ut era skrivare till personalen oavsett var de befinner sig? Som privatperson kanske du vill ha dina foton samlad på en plats samtidigt som du kan se på dessa från alla dina datorer, surfplattor eller telefoner.

Antivirus

I dagsläget är det viktigt att skydda sig mot skadliga virus och angrepp från internet. Vi säljer de flesta marknadsledande märkena och kan rekommendera och hjälpa er att välja rätt.

Välkommen till oss på Jeloin!